Royal Gym is een club die staat voor diversiteit en vanzelfsprekend zijn vrouwen van harte welkom in onze club. Vanaf zaterdag 5 januari 2019 voorzien we bovendien aparte Ladies Only trainingen op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag. Vrouwen kunnen daarbij kiezen uit lessen aerobics of lessen thaiboks.

Binnen de bijna 200 leden die Royal Gym telt, zijn er verschillende vrouwen die kickboksen en thaiboksen.
Zij hebben daar dan ook hun redenen voor:

1. Verbrand calorieën aan hoog tempo

Thaiboksen is één van de meest efficiënte manieren die er bestaan om vet en calorieën te verbranden. Het cardio aspect zorgt ervoor dat je tijdens een bokstraining zo’n 800 calorieën per uur verbrandt.

2. Krik je zelfvertrouwen omhoog

Het is natuurlijk mooi meegenomen dat je tijdens je fysieke training, jezelf  als vrouw leert verdedigen. Het gevoel dat je voortaan in staat bent je te redden uit een bedreigende situatie, geeft automatisch een boost aan je zelfvertrouwen en dat straal je ook uit naar je omgeving.

3. Ga op een gezonde manier om met stress

Een bokstraining is een uitstekende manier om gevoelens van frustratie en stress van je af te slaan. Boksen zorgt ervoor dat endorfines vrijkomen, waardoor je jezelf na de training gelukkiger voelt en gevoelens van stress wegsmelten als sneeuw voor de zon.

Zelf uitproberen?

De beste manier om iets te ervaren, is door het zelf te proberen. Heb je interesse in thaiboksen maar ben je niet zeker of het je ding is? Volg dan eerst een proefles thaiboksen, helemaal gratis en zonder enige verdere verplichting.