Wereldtitels, Europese titels, Benelux titels,… Royal Gym haalde alle mogelijke titels die er te winnen zijn in het thaiboksen al naar Mechelen.

Maar Royal Gym wil veel meer zijn dan een winnend team, namelijk een club voor iedereen die wil leren thaiboksen en die iets terugdoet voor de maatschappij. Zo wil de club jongeren op weg zetten naar een succesvolle toekomst en zijn er op woensdagnamiddag 2 fantastische juffen die hen gratis helpen bij hun huiswerk.

We zijn 1 grote familie die bestaat uit zo’n 200-tal leden, bestaande uit een mix van mannen, vrouwen en kinderen. Respect voor elkaar staat voorop in deze sportclub. Onze leden moeten elkaar en hun tegenstander altijd respecteren. Iedereen is hier dan ook welkom, ongeacht geloof, afkomst, geslacht of leeftijd.

Onze leden komen bij Royal Gym trainen met een reden. De één komt om zich voor te bereiden voor een aankomende kickbokswedstrijd, de ander om te ontstressen, calorieën te verbranden of zichzelf te leren verdedigen. Wat je reden ook is, met thaiboksen ontwikkel je respect, zelfdiscipline, zelfbeheersing en zelfvertrouwen. Kortom, je haalt het maximale uit jezelf, fysiek én mentaal.

Wil je graag zelf je eerste stappen zetten in het kickboksen? Kom dan gerust eens langs om een kijkje te nemen tijdens een training, of beter nog, ervaar het zelf door mee te trainen tijdens een gratis proefles. We kijken er naar uit om je in onze club te mogen verwelkomen.

NIEUW: Sinds 2 september 2017 geeft Royal Gym aparte ladies only trainingen voor vrouwen. Lees er hier meer over

 

Every champion was once a beginner who refused to give up

Wat breng je mee naar je eerste training?

  • Een comfortabele short of lange broek
  • Een t-shirt
  • Bokshandschoenen en scheenbeschermers kan je meebrengen als je die hebt, maar je kan ze ook lenen van de club als je er nog geen hebt. Wil je na de proefles graag blijven trainen bij Royal Gym? Dan wordt er wel verwacht dat je op termijn je eigen bokshandschoenen en scheenbeschermers aanschaft.

 

Wanneer gaan de trainingen door?

Op de pagina trainingen en onderaan deze pagina vind je een overzicht terug wanneer alle trainingen plaatsvinden.

 

Waar vinden de trainingen plaats?

De bokszaal bevindt zich beneden in het Go Shil schoolgebouw – Lange Nieuwstraat 40 te Mechelen – vlakbij het centrum van de stad Mechelen. Kom je met het openbaar vervoer? De club ligt op 1 minuut van bushalte Louizastraat te Mechelen en op 5 minuten wandelen van het treinstation van Mechelen.

 

Heb je nog andere vragen?

Contacteer dan één van de coaches, zij staan je graag te woord voor meer uitleg.