Royal Gym Mechelen haalde alle mogelijke titels die er te winnen zijn in het kickboksen al naar Mechelen: Wereldtitels, Europese titels, Benelux titels,…

Maar deze club wil meer zijn dan een winnend team, namelijk een club die er is voor iedereen en die iets terugdoet voor de maatschappij. Zo wil de club jongeren op weg zetten naar een succesvolle toekomst en hen leren niet alleen hun bewegingen, maar ook hun emoties te controleren.

royal gym mechelen

Motivatie is eigenlijk het enige wat je nodig hebt om met kickboksen, Engels boksen of thaiboksen te beginnen. Alle andere zaken zoals techniek, conditie, kracht, sparren, explosiviteit en mentale focus krijg je hier aangeleerd.

Deze club is 1 grote familie die zo’n 200-tal leden telt, bestaande uit een mix van mannen, vrouwen en kinderen. Iedereen is hier dan ook welkom, ongeacht geloof, afkomst, geslacht of leeftijd.

Wil je graag zelf je eerste stappen zetten in het kickboksen of thaiboksen? Kom dan gerust eens langs om een kijkje te nemen tijdens een training, of beter nog, ervaar het zelf door mee te trainen tijdens een gratis proefles. Je eerste les is altijd gratis en volledig vrijblijvend.

We kijken er naar uit om je in onze club te mogen verwelkomen.

De toekomstige talenten van Royal Gym Mechelen tonen in onderstaande video hoe het er aan toe gaat tijdens een training van de kinderen:

Klinkt goed, wat moet ik doen om lid te worden?

Heel eenvoudig: Kom voor de start van een training naar de club en meld bij de coach dat je komt voor een gratis proefles. Je kan dan vrijblijvend eens proberen. Heb je nadien het gevoel dat je wil blijven trainen? Dan kan je voor de start van je tweede training een abonnement kiezen bij de coach en inschrijven.

Wat breng je mee naar je eerste training?

  • Een comfortabele short of lange broek
  • Een t-shirt
  • Bokshandschoenen en scheenbeschermers kan je best meebrengen als je die hebt. Je kan er ook gratis gebruiken van de club als je er nog geen hebt. Wil je na de gratis proefles graag blijven trainen bij Royal Gym? Dan wordt er wel verwacht dat je op termijn je eigen bokshandschoenen en scheenbeschermers aanschaft.
  • Als je wil kan je een drankje meebrengen voor tijdens de pauzes
  • Er zijn een kleedkamer en douches indien je wenst daar gebruik van te maken

Wanneer vinden de trainingen plaats?

Op de pagina trainingen en onderaan deze pagina vind je een overzicht terug van wanneer alle trainingen plaatsvinden.

Waar vinden de trainingen plaats?

De bokszaal bevindt zich beneden in het Pitzemburg schoolgebouw – Bruul 129 te 2800 Mechelen – vlakbij het centrum van de stad Mechelen. De volledige benedenverdieping is voorzien van bokszakken, trapkussens, boksring, kleedkamer en douches. Kom je met het openbaar vervoer? De club ligt op 1 minuut van bushalte Louizastraat te Mechelen en op 5 minuten wandelen van het treinstation van Mechelen.

Ik kom alleen, wie wordt nu mijn trainingspartner?

De coach heeft altijd extra oog voor nieuwelingen zonder ervaring en zal proberen je bij een evenwaardige partner te plaatsen of bij iemand die nieuwelingen goed kan begeleiden. Of als je liever eerst op eigen tempo tegen één van de bokszakken traint, is dat uiteraard geen enkel probleem.

Heb je nog andere vragen?

Contacteer dan één van de coaches, zij staan je graag te woord voor meer uitleg.
Tot binnenkort in de club!

“Elk kampioen was ooit een beginner die weigerde op te geven.”
Wie hard blijft trainen en doorzetten, maakt kans om de top van Enfusion of Glory te bereiken, net als Royal Gym vechter Nidal Bchiri: