Royal Gym Mechelen haalde alle mogelijke titels die er te winnen zijn in het thaiboksen al naar Mechelen: Wereldtitels, Europese titels, Benelux titels,…

Maar deze club wil veel meer zijn dan alleen een winnend team, namelijk een club die er is voor iedereen en die iets terugdoet voor de maatschappij. Zo wil de club jongeren op weg zetten naar een succesvolle toekomst en hen leren niet alleen hun bewegingen, maar ook hun emoties te controleren.

We zijn 1 grote familie die bestaat uit zo’n 200-tal leden, bestaande uit een mix van mannen, vrouwen en kinderen. Respect voor elkaar staat voorop in deze sportclub. Onze leden moeten elkaar en hun tegenstander altijd respecteren. Iedereen is hier dan ook welkom, ongeacht geloof, afkomst, geslacht of leeftijd.

Wilskracht. Dat is het enige wat je nodig hebt om met kickboksen en thaiboksen te beginnen. Alle andere zaken zoals techniek, conditie, sparring, explosiviteit en mentale focus krijg je hier aangeleerd.

Onze leden komen bij Royal Gym trainen met een reden. De ene komt trainen ter voorbereiding van een wedstrijd, de andere om calorieën te verbranden of zijn/haar conditie te verbeteren. Wat de reden ook is, met thaiboksen ontwikkel je respect, zelfdiscipline, zelfbeheersing en zelfvertrouwen. Kortom, je haalt het maximale uit jezelf, fysiek én mentaal.

Wil je graag zelf je eerste stappen zetten in het kickboksen? Kom dan gerust eens langs om een kijkje te nemen tijdens een training, of beter nog, ervaar het zelf door mee te trainen tijdens een gratis proefles. We kijken er naar uit om je in onze club te mogen verwelkomen.

NIEUW: Vanaf 5 januari geeft Royal Gym aparte ladies only trainingen voor vrouwen met aerobics en thaiboks lessen. Lees er hier meer over

Every champion was once a beginner who refused to give up

Wat breng je mee naar je eerste training?

  • Een comfortabele short of lange broek
  • Een t-shirt
  • Bokshandschoenen en scheenbeschermers kan je meebrengen als je die hebt, maar je kan ze ook lenen van de club als je er nog geen hebt. Wil je na de proefles graag blijven trainen bij Royal Gym? Dan wordt er wel verwacht dat je op termijn je eigen bokshandschoenen en scheenbeschermers aanschaft.

Wanneer gaan de trainingen door?

Op de pagina trainingen en onderaan deze pagina vind je een overzicht terug wanneer alle trainingen plaatsvinden.

Waar vinden de trainingen plaats?

De bokszaal bevindt zich beneden in het Go Shil schoolgebouw – Lange Nieuwstraat 40 te Mechelen – vlakbij het centrum van de stad Mechelen. Kom je met het openbaar vervoer? De club ligt op 1 minuut van bushalte Louizastraat te Mechelen en op 5 minuten wandelen van het treinstation van Mechelen.

Heb je nog andere vragen?

Contacteer dan één van de coaches, zij staan je graag te woord voor meer uitleg.