Alert: Nieuwe sport bij Royal Gym: MMA

Vanaf 1 september!

Alert: Nieuwe sport bij Royal Gym Mechelen: MMA, gecombineerd met Jiu jutsu & Grappling. De vechtsport bevat verschillende technieken , manoeuvres en contra-technieken die worden toegepast om een fysiek voordeel te verkrijgen ten opzichte van de tegenstander.

Grappling is normaal gesproken niet gericht op offensieve tactieken zoals stoten. Je kunt het beoefenen als zelfverdediging of Mixed Martial Arts. Sparren en continu herhalen van oefeningen spelen een belangrijke rol in trainingen. Leer de technieken die je hopelijk nooit nodig hebt. Mocht dat toch zo zijn, dan weet je zeker dat je jezelf kunt verdedigen in een bedreigende situatie. Maar zelfverdedigingstraining doet nog meer voor je. Het geeft je zelfvertrouwen. En dat straal je uit met een zelfverzekerde houding. Naar anderen, maar ook naar jezelf. Je wordt minder kwetsbaar. Niet alleen op straat, maar in alle facetten van het leven. Zelfvertrouwen doet heel veel voor je. Het verandert je kijk op anderen, op jezelf en we durven zelfs te beweren, op je hele leven. Iedereen is welkom voor een proefles.

De eerste les is altijd gratis! Nog vragen? Stuur gerust een mail naar mechelen.gym@gmail.com of je mag ons contacteren Abdel tonijn 0484 655 450 of musti 0471 98 25 69

  • Maandag: 20:45-22:00
  • Woensdag: 20:45-22:00
  • Vrijdag:20:45-22:00

Met een ervaren trainer !

mma mechelen